×

بازدید مدیرکل ارزیابی عملکرد از یک کودکستان در تهران

  • کد نوشته: 109068
  • ۰۴ اسفند ۱۴۰۴
  • 6 بازدید
  • ۰
  • مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات با اشاره به طرح نظارتی پژواک، گفت: این طرح با هدف بهبود و ارتقای مستمر سطح کیفی برنامه‌ها و فعالیت کودکستان‌ها در کشور در حال اجراست.

    بازدید مدیرکل ارزیابی عملکرد از یک کودکستان در تهران

    به گزارش خبرآنلاین، به منظور ارزیابی میدانی شاخص‌های کیفی، پایش فرآیندهای آموزشی و سنجش میزان انطباق عملکرد مراکز با ضوابط و دستورالعمل‌های ابلاغی، رضا روستایی؛ مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات از کودکستانی در تهران بازدید کرد.

    ایسنا در خبری نوشت:روستایی در جریان این حضور، ضمن گفت‌وگو با مدیر و مربیان، روند اجرای برنامه‌های تربیتی، نحوه ارائه خدمات آموزشی به نوآموزان، وضعیت فضاهای یادگیری و رعایت استانداردهای تخصصی را مورد بررسی قرار داد و بر ضرورت تقویت نظام پایش مستمر در دوره تعلیم و تربیت کودک تأکید کرد.

    وی پژواک را طرح نظارتی کارآمد و مؤثری دانست و افزود: این طرح با رویکرد پایش ژرف و ارزیابی تخصصی مراکز پیش‌دبستانی و با هدف بهبود و ارتقای مستمر سطح کیفی برنامه ها و فعالیت کودکستان‌ها در کشور در حال اجرا است. 

    براساس گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات خاطرنشان کرد: بازدیدهای میدانی، بهره‌مندی از نظرات مخاطبان، خود ارزیابی متولیان مراکز و بستر سازی سامانه‌ای به‌عنوان یکی از کارآمدترین ابزارهای نظارتی، نقش مؤثری در بهبود فرآیندهای آموزشی و تحکیم استانداردهای حرفه‌ای ایفا می‌کند.

    ۲۳۳۲۱۷

    بیشتر مطالعه کنید:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    3 × چهار =

    پنج × 3 =