×

جبلی: شهرک‌های سینمایی صداوسیما را سامان خواهیم داد

  • کد نوشته: 102961
  • ۱۹ بهمن ۱۴۰۴
  • 1 بازدید
  • ۰
  • رئیس سازمان صداوسیما گفت: قصد داریم برای درآمدزایی سامان‌دهی بهتری را در خصوص شهرک‌های سینمایی که متعلق به صداوسیماست، انجام دهیم.

    به گزارش خبرگزاری مهر، پیمان جبلی رئیس سازمان صداوسیما در گفتگو با خبرنگار مهر، در رابطه با درآمدزایی از شهرک های سینمایی صداوسیما از جمله شهرک غزالی، بیان کرد: شهرک سینمایی غزالی در زمان‌هایی که مورد استفاده واقع نمی‌شود، اجاره داده می‌شود و بازدید مردمی از شهرک سینمایی غزالی وجود دارد لذا افراد مراجعه کرده و از آن بازدید می‌کنند.

    وی ادامه داد: در عین حال قصد داریم سامان دهی بهتری را در خصوص شهرک‌های سینمایی که متعلق به صداوسیما است، انجام دهیم؛ از جمله مجموعه‌ای که برای سریال حضرت موسی(ع) ایجاد می‌شود و استودیوی بزرگ تولید مجازی آن ساخته می‌شود و نیز چند منطقه دیگری را هم برای ساخت شهرک سینمایی، آماده کرده‌ایم که برای دهه‌های ۴۰ ۵۰ و ۶۰ شمسی ساخته شده است و جزء شهرک های سینمایی صدا و سیما است که ان‌شاءالله ساماندهی خواهد شد.

    آینده درخشان صنعت انیمیشن در سینما و تلویزیون

    رئیس سازمان صداوسیما در خصوص تولیدات صنعت انیمیشن یا پویانمایی، عنوان کرد: صداوسیما هم خود در بخش پویا نمایی فعالیت تولیدی دارد و هم از تولیدات سایر شرکت‌های تولید کننده در داخل استفاده کرده و محصولات آنها را خریداری می‌کند.

    وی با اشاره به مرکز صبا صداوسیما، افزود: مرکز صبا صداوسیما، مرکزی با سابقه و شناخته شده‌ای در تولیدات پویانمایی است. باید گفت در تحولات سازوکاری صداوسیما مرکز کودک و نوجوان شکل گرفته است که از تولید تا پخش ذیل یک مرکز واحد است و در این بین مرکز صبا قرار دارد که ذیل یک مرکز واحد قرار داشته و جزء این مرکز یکپارچه قرار گرفته است؛ اینگونه هم تولیداتش به آنتن بیشتر راه خواهد داشت و هم تامین نیاز آنتن به تولیدات پویانمایی، از طریق این مرکز صورت می پذیرد. ضمن آنکه از طریق این مرکز از تولیدات پویانمایی گروه‌های تخصصی در بیرون از سازمان نیز استفاده می شود.

    وی در پاسخ به سوال دیگری در خصوص آینده صنعت پونمایی کشور و حضور در بازارهای منطقه ای و جهانی، اظهار کرد : تولیدات صنعت پویانمایی کشور آینده بسیار درخشانی هم در سینما و هم در تلویزیون دارد. تولیدات بسیار حرفه‌ای دارند که دارای بازار منطقه‌ای و بین‌المللی هستند. باید صنعت پونمایی کشور به تدریج رشد کند چون این بخش هم مانند بقیه تولیدات هنری، نیازمند فراهم شدن زیرساخت‌ها، حمایت، بودجه و کمک‌هایی است که ما بتوانیم به تولیدات پویانمایی مردمی ارائه دهیم؛ لذا همه این عوامل در رشد این سند بسیار تاثیرگذار است و چشم انداز بسیار امید بخشی را در این صنعت مشاهده می‌کنیم.

    وضعیت اقتصادی دولت و کشور را در بودجه درک می‌کنیم

    جبلی در رابطه با بودجه ۱۴۰۵ صداوسیما نیز خاطرنشان کرد: هر دستگاهی مصارف و نیازهای مالی خود را در فصل تنظیم بودجه به دولت ارائه می دهد و در زمان تنظیم لایحه بودجه از آن دفاع می‌کند؛ دولت نیز تصمیم می‌گیرد که چه میزان بودجه‌ و محل تامین آن درآمد را برای آن دستگاه در نظر بگیرد، لذا این بودجه در قالب لایحه بودجه به مجلس ارائه می شود و مجلس نیز مجدداً بررسی های لازم را انجام داده و در نهایت بودجه نهایی به دستگاه مربوطه ابلاغ می شود. این در حالی است که آن دستگاه کمترین نقش را در تصویب بودجه دستگاه خود دارد.

    رئیس سازمان صداوسیما بیان کرد: در میزان بودجه وضعیت اقتصادی دولت و کشور را درک می‌کنیم و تمام روش‌های تامین منابع خودمان را با انجام ماموریت‌هایمان در نظر می‌گیریم که حداقل فشار را به بودجه کشور بیاریم. نهیتا آن چیزی که در نهایت تصویب و به ما هم ابلاغ می شود را با حداکثر استفاده بهینه موظف هستیم که داشته باشیم.

    بیشتر مطالعه کنید:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    14 + 19 =

    هفده + نوزده =